loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Welkom bij
autobedrijf van geel

Je kunt bij ons terecht voor alle voorkomende reparaties, onderhoud, schade afhandeling, APK-keuring, in- en verkoop van auto’s. De sterke punten daarbij zijn de persoonlijke aandacht, het leveren van kwalitatief goede werkzaamheden en bovenal open en eerlijk naar de klanten toe. Klanten zijn bij ons altijd welkom in de werkplaats, ze mogen zien wat er met hun auto gebeurd.

Maak een afspraak
Image 0
quote-img.svg

Autobedrijf van Geel, gevestigd aan de Hoge Akker 2b in Hoeven staat voor persoonlijke aandacht! Ontstaan uit passie voor het vak. Met een jong dynamisch team proberen wij dag in en dag uit u als klant te ontzorgen.  

Onze werkwijze

gallery_images_3_0_16796528201743629749.jpg

01

Opzoek gaan doen wij zo:

We zoeken binnen- en buitenland af om de meest complete auto’s naar het mooie Hoeven te laten komen. Auto’s waar ons hart van gaat kloppen… Met een lage kilometerstand en bouwjaar in ons achterhoofd kopen wij voor ieder wat wils.

gallery_images_3_1_1679654462743462688.jpg

02

DE ‘PRE CHECK’

Eenmaal binnen gekomen gaat de auto eerst de werkplaats in voor een pre check. Zorgeloos en veilig rijden gaat voorop. Alle auto’s die wij aanbieden zijn voor uw proefrit al op belangrijke zaken gecheckt. Zijn alle sleutels aanwezig? Is de onderhoudshistorie aanwezig? Rijd de auto naar behoren? Wij zorgen ervoor dat al deze zaken op orde zijn. Kun je met een gerust gevoel je eerste testmeters maken.

gallery_images_3_2_16796544621795963550.jpg

03

De puntjes op de ‘i’ zetten

Na de werkplaats check gaat de nieuwe voorraad in bad en word deze vervolgens flink onder handen genomen in onze poetsruimte. Na de poetsbeurt zetten we de auto online, tegen de scherpste prijzen inclusief (Garantie uiteraard) online. Op onze aanbod pagina vind je dan ook alle ins/outs.

gallery_images_3_3_16796544621907366347.jpg

04

Je hebt voor een van onze occasions gekozen

Tijd voor een proefrit! Laat ’t ons weten dan zetten wij de auto alvast klaar. Wil je je oude auto inruilen? Gemakkelijk en snel kunnen wij tijdens jouw proefrit een inruilwaarde bepalen. Kun je nou niet in onze openingstijden? Geen probleem! We maken dan snel een afspraak buiten openingstijden.

gallery_images_3_4_1679654462472016938.jpg

05

De afleverbeurt met de 40-punten BOVAG Check+ merk specificaties

De proefrit beviel en we zijn tot een deal gekomen! We plannen zo snel mogelijk de afleverbeurt in. Mocht de auto nog voorzien worden van een aanpassing zoals een trekhaak, glas coating of iets anders nemen we dit meteen mee. Uiteraard poetsen we hem nog even tot in de puntjes!

Passie!
We hebben allemaal de passie voor auto’s! Die delen we graag met je. Heb jij een probleem, wij helpen je graag met een eerlijk advies. Ook buiten openingstijden kun je bij ons op afspraak terecht. 

Alles onder een dak
Niks is te gek voor ons! Van onderhoud, import, verzekeren en poetsbeurten we hebben het allemaal! We geven je graag advies onder het genot van een bakje koffie. 

Belangrijk weetje!
Wij leveren alle auto’s met garantie af. Of met 6 maanden Huisgarantie of 12 Maanden BOVAG Garantie. De garantie, afleverbeurt en uitleg zit bij onze verkoopprijs in, hierdoor voorkom je voor onverwachte afleveringskosten te staan. Bij ons daarom geen aflevering kosten! Zo kun je met een gerust gevoel je eerste testmeters maken. 

Service van de bovenste plank
We staan voor transparant en eerlijkheid daarmee zijn wij vanuit onze passie Autobedrijf van Geel begonnen. Bij ons staat persoonlijke aandacht voorop. We hebben tenslotte niet voor niets zo’n hoge klant tevredenheid. 

Staat jouw auto er niet tussen?
Wij gaan graag met je opzoek. Met onze kennis en jouw wensen staat je nieuwe auto snel en gemakkelijk bij jouw op de oprit. 

Bij aflevering krijg je van ons je garantiebewijs
Mochten er na afleveringen nog problemen zijn.. dan verhelpen wij deze uiteraard zo snel mogelijk! 

NAAR AANBOD
Morgen Internet - Zorgeloos website